Veggie Fair Rotterdam 27 november 2022

Veggie Fair Rotterdam

Waar oude samenwerkingen weer hernieuwd worden. In 2013 vond de eerste Veggie Fair plaats. Toen een samenwerking Vegetariërsbond, Vegetafel. Eind 2019 werd Vegetafel opgeheven, een deel van het bedrijf werd overgedragen aan het toen opgerichte Stichting Vegan. Wij zijn dan ook blij dat we na de afgelopen COVID jaren samen met de Vegetariërsbond dit mooie evenement weer kunnen organiseren.

Het evenement is gratis toegankelijk voor bezoekers. Het zal  op 27 november plaatsvinden in Rotterdam, op het Noordplein Rotterdam. Er zal duidelijk worden aangegeven welke stands vegetarisch zijn en welke stands veganistisch. Het doel van deze gezellige markt is uiteraard weer om mensen bij elkaar te brengen die genieten van de vega(n) lifestyle. Iedereen is welkom, van jong tot oud. Het evenement is gratis toegankelijk voor alle bezoekers.

Wil jij komen als standhouder?

Een marktkraam van 4 meter zal 75 euro kosten. Stroomkosten zijn op basis van nacalculatie, er wordt vooraf een borgbedrag overgemaakt en na het evenement wordt het teveel betaalde deel terug overgemaakt. 

Relevante informatie die je als standhouder met ons deelt, zal worden gedeeld met de Vegetariërsbond. Houders van het V-Label zullen een korting van 15% op hun kraam-kosten ontvangen*. Bedrijven die nog geen V-Label in hun bezit hebben, kunnen eenmalig en vrijblijvend door de Vegetariërsbond worden benaderd met informatie over het V-Label.

Goede doelen met een ANBI status krijgen ook 15% korting. Geef dit aan bij het open vragenveld onderaan het formulier.

*elektriciteit is daarvan uitgesloten, certificaat V-Label zal worden gecheckt

Ik meld mij aan als kraamhouder op Veggie Fair Rotterdam