Veggie Fair is terug!

Staat Veggie Fair Rotterdam al in je agenda?

In 2013 vond de eerste Veggie Fair plaats. Toen een samenwerking Vegetariërsbond en Vegetafel. Eind 2019 werd Vegetafel opgeheven, een deel van het bedrijf werd overgedragen aan het toen opgerichte Stichting Vegan. Wij zijn dan ook blij dat we na de afgelopen COVID jaren samen met de Vegetariërsbond dit mooie evenement weer kunnen organiseren.

Het evenement is gratis toegankelijk voor bezoekers. Het zal  op 27 november plaatsvinden in Rotterdam, op het Noordplein. Er zal duidelijk worden aangegeven welke stands vegetarisch zijn en welke stands veganistisch. Het overgrote deel van de huidige aanmeldingen is veganistisch. Het doel van deze gezellige markt is uiteraard weer om mensen bij elkaar te brengen die genieten van de vega(n) lifestyle. Iedereen is welkom, van jong tot oud.
 
Volg Veggie Fair op Facebook
Wij hadden heel veel technische problemen op onze oude Facebookpagina, we hebben een nieuwe pagina opgericht en op die pagina konden we na ruim twee maanden proberen overleg te hebben met Facebook eindelijk een evenement aanmaken. Meld jij je aan en nodig jij je vrienden uit?

Kom jij als standhouder?

We maken het zo goedkoop mogelijk voor je! We willen gewoon graag dat je erbij kunt zijn na al die zware jaren voor de mooie vega(n) ondernemers. Een marktkraam van 4 meter zal 75 euro kosten. Stroomkosten zijn op basis van nacalculatie, er wordt vooraf een borgbedrag overgemaakt en na het evenement wordt het teveel betaalde deel terug overgemaakt.

 
Voor V-Label, klik op de afbeelding
Relevante informatie die je als standhouder met ons deelt, zal worden gedeeld met de Vegetariërsbond. Uiteraard gaan die netjes met je om en zul je niet belaagd worden met vele emails en telefoontjes. Misschien benaderen ze je een keer. Houders van het V-Label zullen een korting van 15% op hun kraam-kosten ontvangen*. Heb je nog geen V-Label en wil je dat wel graag hebben? Neem contact op met de Vegetariërsbond.

Goede doelen met een ANBI status krijgen ook 15% korting. Geef dit aan bij het open vragenveld onderaan het formulier. Interesse om te komen? Laat het ons weten via het online formulier, klik hier.

*elektriciteit is daarvan uitgesloten, certificaat V-Label zal worden gecheckt.